اکثر ما از تقویم برای پیگیری همه چیز، از فعالیت های بعد از مدرسه بچه ها گرفته تا نوبت دکتر و تعطیلات، در زندگی خود استفاده می کنیم. با این حال وقتی به بحث مالی خود می رسیم، به ندرت به این فکر می افتیم که پیگیر کارهای مالی معمولی خود مثل پرداخت ماهانه قبوض یا ذخیره کردن پول برای بازنشستگی یا مواقع اضطراری باشیم. در حالی که ما متوجه اهمیت درست کردن و پایبند بودن به یک بودجه خاص هستیم، معمولا اولویت اول ما نیست اما باید باشد چرا که این کار سلامت طولانی مدت مالی ما را تضمین می کند.
به گفته لسلی تاین، عضو تیم مدیریتی گروه حقوقی تیان، بودجه بندی به شما اجازه می دهد که پول کافی برای پرداخت قبض های خود اختصاص دهید و دیگر درگیر پرداختی پشت پرداختی نخواهید بود.هیچ کس دوست ندارد که پرداختی به پرداختی جلو برود پرا که این کار خسته کننده و کسل کننده می باشد، پس به راحتی می توانید با تخصیص بودجه مناسب این مشکل را حل کنید.
این مقاله را ادامه بدهید تا بیشتر متوجه بشوید که یک تقویم بودجه چگونه می تواند به مدیریت جریان نقدینگی شما کمک کند، تاریخ سررسید پرداخت های مهم شما را نشانه گذاری کند و شما را به اهداف مالی خود برساند.
تقویم بودجه چیست؟
تقویم بودجه یک ابزار مالی است که به شما کمک می کند تمام تاریخ های مهم زندگی خود را از روزهایی که منتظر رسیدن رسیدهای پرداخت هستید تا تاریخ پرداخت قبوض خود، را به خاطر داشته باشید. مزیت های کلیدی داشتن یک تقویم بودجه ماهانه در زیر آمده است:
-
جریان نقدینگی بهینه سازی شده
با در نظر داشتن هزینه ها و قبض های ثابت خود شما می توانید دانش بهتری نسبت به جریان نقدینگی خود داشته باشید. با نگاه به وضعیت مالی خود در گذشته، هزینه ها و قبض های ماهانه می توانید به راحتی تاریخ سررسید هزینه های بالا را مشخص کنید و با تنظیم یادآور از پرداخت هزینه های اضافی جلو گیری کنید.
-
قبض های فراموش شده کمتر
با یک سیستم یادآوری مناسب، احتمال اینکه تاریخ سررسید یک قبض را فراموش کنید به حداقل می رسد. در نتیجه شما جریمه دیرکرد کمتری پرداخت می کنید و حتی اگر هیچ کدام از پرداختی های اصلی خود را فراموش نکنید امتیاز حساب خود را نیز بالا می برید.
-
ذخیره بیشتر
اگر تاریخ های مهم را روی یک تقویم بودجه ماهانه مشخص کنید و برای آن ها یادآور بگذارید، احتمال اینکه برای ذخیره بازنشستگی خود و هزینه دانشگاه فرزندانتان پول کنار بگذارید بیشتر است. راه دیگری که میتوانید با استفاده از آن از ذخیره مبلغی به صورت ماهانه اطمینان حاصل کنید این است که حساب بانکی خود را در حالتی قرار دهید که به صورت خودکار هر ماه مبلغی را به یک حساب پس انداز واریز کند.
چگونه یک تقویم بودجه بسازیم
شما می توانید به روش های متفاوت یک تقویم بودجه بسازید. شما می توانید یک تقویم بودجه شخصی بر روی کاغذ یا به صورت الکترونیک داشته باشید. بسیاری از برنامه ها و پیش فرضهای آنلاین نیز وجود دارند که به شما این امکان را می دهند که خرج های خود را کنترل و بودجه خود را تقسیم بندی کنید.
شما همچنین می توانید با پرداخت 3.99 دلار به صورت ماهانه از CalendarBudget.com، یک برنامه آنلاین بودجه سازی می باشد استفاده کنید که این برنامه به شما امکان کنترل پرداختی های روز به روز خود را- نه فقط قبض های ثابت مثل رهن، اجاره یا قبض های مصرفی بلکه هزینه غذا یا خدمات نگه داری از سگ را هم به شما می دهد، استفاده کنید. با ظاهر دوستانه این ابزار شما به راحتی می توانید هزینه های جاری خود را مشاهده کنید و با رنگ بندی دسته های مختلف می توانید چگونگی مصرف پول خود را کنترل کنید.
برنامه های تقویم بودجه بسیاری وجود دارند که می توانید از آن ها استفاده کنید، از جمله Money Calendar، یک برنامه مبتنی بر میز کار از Sketchman Studio که دارای یک تقویم با قابلیت جدول سازی خودکار که به شما کمک می کند تا پرداختی های خود را به صورت ماه به ماه تنظیم کنید. این برنامه 29.99 دلار قیمت دارد. گزینه دیگر Moneydance یک برنامه برای کاربران مک می باشد که به شما برای تنظیم بودجه کمک می کند، در زمان سررسید قبض ها به شما اخطار می دهد و تاریخ های مهم مالی را در یک تقویم ثبت می کند. قیمت این برنامه 49.99 دلار می باشد.
بدون در نظر گرفتن روش شما برای ساخت یک تقویم بودجه، برخی از هزینه های ورودی و خروجی که باید مد نظر داشته باشید شامل:
درآمد. همانطور که تقویم خود را آماده می کنید، مطمئن شوید که چه روزهایی حقوق دریافت می کند. اگر به صورت مستقل کار می کنید و نمی دانید که در چه روزی چک خود را دریافت می کنید، بک تقویم بودجه کمک شایانی به شما خواهد کرد. اگر درآمد شما پراکنده است مطمئن شوید که بقیه موارد را به درستی تنظیم کرده اید تا دقیقا زمان سررسید قبوض بدانید و یک دید کلی نسبت وضعیت مالی خود داشته باشید. در طی زمان، می توایند وضعیت مالی خود را در ماه های مشابه سال های متفاوت مقایسه کنید و متوجه بشوید که در چه زمانی بیشترین یا کمترین خرج کرد را داشته اید.
قبوض. هر روزی که سررسید یک قبض است را روی تقویم علامت بزنید. اگر به طور مداوم پول خود را چک می کنید، تمایل شما به جلوگیری از خرید های ناگهانی و هزینه های غیر ضروری در روزهای قبل از رسیدن یک قبض بیشتر خواهد شد. با دانستن زمان سررسید قبوض، می توانید جلوی اشتباهات رایج مالی مثل عقب انداختن زمان پرداخت یک قبض را بگیرید.
پس انداز. اگر شما روزهای خاصی را برای انتقال خودکار پول از حساب بانکی خود به حساب پس اندازی مثل بازنشستگی، هزینه دانشگاه و یا موارد اضطراری انتخاب کرده اید، مطمئن شوید که آن روزها را در تقویم خود علامت زده اید. اگر به صورت مستمر پول پس انداز نمی کنید، انتخاب روزهایی خاصی برایذخیره پول ایده بسیار هوشمندانه ای می باشد. حتی بهتر از آن، اگر یک ابزار مثل CalendarBudget را در اختیار دارید، می توایند از اخطارهای آن ها استفاده کنید که به طور منظم به شما یادآوری می کند که پول ذخیره کنید( یا قبضی را پرداخت کنید). همچنین بوک مارک هایی وجود دارند که به شما اجازه می دهند هر تاریخی را روی تقویم مشاهده کنید و در دوره های زمانی خاص مراقب وضعیت مالی خود باشید. شما می توانید تراکنش های خود را نیز از بانک به تقویم بودجه خود انتقال دهید.
آیا من به یک تقویم بودجه نیاز دارم؟
اگر شما تمرکز خوبی بر روی بودجه خود ندارید، داشتن حساب هزینه های خود یک ایده بسیار خوب می باشد. تاین می گوید: من مشتریان زیادی از مشاغل مختلف دیدم و به بسیاری از افراد با درآمد پایین که اهداف مالی متوسطی نسبت به مرفهین داشتند کمک کرده ام.
به گفته او، داشتن یک بودجه و رعایت آن برای یک زندگی راحت بسیار ضروری است. این به معنای درست فکر کردن است. ذخیره های پس اندازی و موراد اضطراری خیلی میان افرادی با درآمد پایین شایع نیست چرا که جریان نقدینگی آن ها پایین است. زندگی با درآمد پایین اغلب بدان معناست که تمرکز شما بر روی کوتاه مدت است و به همین دلیل معتقدم هیچ تمرکزی بر روی اهداف مالی بلند مدت نیست. همیشه زندگی کردن برای کوتاه مدت شما را ناآماده و بدون پیشرفت نگه می دارد.
با یک تقویم بودجه، شما می توانید خودتان را برای مسائل پیش رو بهتر آماده کنید و برای رسیدن به اهداف بلند مدت خود قدم بردارید.